Palautusohjeet

Toivomme, että tuote vastaa odotuksiasi. Jos koet kuitenkin tarpeelliseksi peruuttaa kaupan, Aidoran tuotteissa on etämyyntikäytäntöjen mukaan aina 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeusaika alkaa tuotteen vastaanottamispäivää seuraavasta päivästä lukien.

Tuotetta saa kokeilla, kuten kaupoissa, mutta sitä ei saa ottaa käyttöön jos haluaa peruuttamisoikeuden pysyvän voimassa. Kun testaat loimen sopivuutta, käytä suojana esimerkiksi suurta lakanaa. Palautetun tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa.

Palauttaminen

Palauta tuote lähetyspakkauksessa, ellei pakkaus ole liian vaurioitunut. Jos palautat tuotteen jossain muussa pahvilaatikossa, sen mittojen tulee olla (Itellan ehtojen mukaan) seuraavat:

– Vähimmäiskoko: 25cm x 15cm x 3,5cm
– Enimmäiskoko: 120cm x 60cm x 60cm
– Vähimmäispaino pakattuna: 250g

Palautusta tehdessäsi, kerro postin toimipisteessä että teet asiakaspalautuksen. Aidora on Postin asiakaspalautusrekisterissä ja löytyy sieltä nimellä: Aidora Johanna Karjalainen. Palautus ei maksa sinulle mitään. Poikkeuksena tossut, joiden palautuksen ja vaihdon kulut maksaa asiakas. Tämä käytäntö on siksi, että asiakkaat mittaisivat hevonsensa kaviot huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä ja turhilta palautuksilta siten vältyttäisiin. 

Kirjoita myös pyydetyt tiedot alla oleviin kenttiin. Saamme siten tiedon saapuvasta paketista ja osaamme odottaa sitä.

Maksun palautus

Palautamme tuotteen hinnan samalle tilille jolta se on maksettu, paketin saavuttua perille. Ilmoita ennen palautusta jos haluat maksun jollekin muulle tilille.

Jos haluat lisätietoja tuotteen palauttamisesta, kaupan perumisesta tai vaihtaa tuotteen toiseen, ota yhteyttä: 040-865 3587, tai info(at)aidora.fi

Otamme myös mielellämme palautetta tuotteistamme: sekä jälleenmyynnissä olevista että Aidoran omasta tuotannosta.

 

Ystävällisin terveisin, Johanna Karjalainen