C-Me Back heijastinvaljas

37,00

Uusin C-Me sarjan tulokas on maastoilijan unelma: heijastaa sivulta ja takaa, eikä lepata kovassakaan tuulessa. Unohda koristelu ja hampaiden kiristely. Nyt pääset helpolla!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tällä hetkellä kokovaihtoehtoina mini ja shetland, mutta kohta on tulossa kokoja myös isommille maastoilijoille. Tämä versio soveltuu käytettäväksi vain varusteiden kanssa (valjaat, satula, C-Me Front).

  • 4cm leveä nauha, jossa 3 korkealaatuista heijastinraitaa (3M Scotchlite).
  • Leveä ja napakka nauha pysyy talvikarvan päällä.
  • Helppo ja nopea kiinnittää. Sivuilla tarranauha ja päällä kiinnityslenkki. Kiinnityslenkin voi pujottaa sekkikoukkuun tai kietaista selustimen ympäri ja kiinnittää palohaalla D-renkaaseen. Heijastimen saa sidottua myös satulan häntäremmilenkkiin tai eteen, kauhukahvaan. Kokeile ja löydä sopivin tapa ponisi valjaille/satulalle.
  • Lisänä tarranauhakiinnitys häntäremmiin, jolloin heijastin varmasti pysyy suorassa reippaammassakin vauhdissa.

Huom!  Takana kulkeva nauha voi äkkiseltään aiheuttaa pakoreaktion, joten totutathan ponisi kunnolla tähän versioon, ellei se ole tottunut mäkivyöhön jo aiemmin. Katso myös, että sivunauhat ovat löysällä, ettei heijastin ahdista ja liike rajoitu. Harmaa, selkärangan suuntaisesti kulkeva nauha sen sijaan kiristetään kunnolla, niin että hännän alta kulkeva nauha tulee vaakasuoraan.

Minikoko menee alle 90cm korkeille poneille ja sitä pienemmille. Jos olet epävarma kokovalinnasta, ota isompi. Sivunauhassa on hyvä säätövara, joten lyhentäminen on helppoa. 95 -säkäiselle testiponille shetland -koko oli hyvä ja säätövaraa riittää isommallekin, kuten kuvien 110 -säkäiselle ponille.

 

Kaikilla Aidoran omilla tuotteilla on 40 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.

ai-tuotemerkki2

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa