Hoof Shoe – rauhalliseen menoon

56,00

Sopii silloin kun vauhti ei päätä huimaa, mutta kavionpohjan suojaaminen on tarpeen. Edullinen tarhatossu kaviokuumetoipilaalle, arkovalle tai kengän hukanneelle hevoselle tai ponille.

Myydään yksittäin.

 

Huom! Mittaa kavio huolellisesti ennen tossujen ostamista. Asiakas maksaa tossujen palautus- ja vaihtokulut, jotta turhilta palautuksilta vältyttäisiin. Muilla tuotteilla on maksuton palautus ja vaihto.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Helppo pukea ja poistaa, napakka tarrakiinnitys. Kevyt ja pehmeä tossu on konepesun kestävä ja ilmastoitu sivuilta. Kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Ei klipsuja tai solkia. Tossuissa on ohut irtopohjallinen, tarvittaessa mahtuu paksumpikin. Testauksessa ei ole huomattu hiertämistä. Joustava kumipohja antaa hyvän pidon  normaaleissa keliolosuhteissa.

Tossuihin ei saa nastoja tai hokkeja. Eli ei sovellu jäätikkökeleille.

Terapiakäyttö: Asiakaspalaute kaviokuume-tapausten kohdalla on erittäin rohkaisevaa. Lisäpohjallisen ja tossujen avulla kipu on helpottanut huomattavasti. Hoof Shoet ovat kelvanneet myös kavioistaan tarkoille poneille, koska ne eivät purista mistään ja ovat kevyet.
Voidaan pitää jatkuvasti jalassa esim. toipilaalla, kunhan tossut välillä pestään, huolehditaan kavioiden hygieniasta ja kaviot tarkastetaan päivittäin. Kesäaikaan, jatkuvasti jalassa pidettynä, on huolehdittava kavioiden riittävästä kosteudensaannista, esim kosteuttavilla kääreillä. Esimerkkinä froteepyyhkeestä leikattu palanen, joka kastellaan märäksi, asetetaan kavion pohjalle ja reunoille niin että kavio jää kauttaaltaan kankaan sisälle. Sitten tossu päälle. Ohuempi lakanakangas kuivuu tossun sisällä muutamassa tunnissa aurinkoisella kesäkelillä, joten jos tossuun mahtuu paksumpaa materiaalia, niin sitä kannattaa käyttää. Kangasta voi myös kostuttaa uudelleen, kaatamalla tossuun vettä vaikka juomapullon avulla. Liian kuiva kavio voi aiheuttaa kipua tai arkuutta esim. kaviokuumetoipilaalla ja hankaloittaa kavioiden vuolua. Jos kavioiden kosteustilanne mietityttää, kannattaa asiasta kysyä omalta kengittäjältä vuolun yhteydessä.

Kengittäjiltä saa myös ostettua napakkaa pohjallista, mikä voi olla tarpeen tukemaan kaviokuumetoipilaan kavion pohjaa, mikäli kengitys ei syystä tai toisesta ole mahdollista.

Hoof-Shoe-tossu_mittataulukko

Tossut (Hoof Shoe ja Hoof Sock) eivät kuulu maksuttoman asiakaspalautuksen piiriin. Tossujen palautuksesta aiheutuneet kulut vähennetään asiakkaalle tilitettävästä ostohinnasta. Jos asiakas haluaa vaihtaa tossun/tossut toiseen kokoon, asiakas maksaa palautuskulujen lisäksi lähetyskulut kokonaisuudessaan, Postin hinnaston mukaisesti. Edullisin postituskulu tossuille on Postin hinnaston mukaan 5,90 (maksa verkossa) ja seuraava 8,90€ (maksa postissa) (Hinnat päivitetty tähän 8.9.2018).

Lisätiedot

Paino 300 g