Ale!

Hoof Sock -haudetossu

22,00

Reikä kaviossa? Paise? Tarvetta hauteille tai suojalle? Kannattaako alkaa askartelemaan jesarista tossua kun Hoof Sock on keksitty? Tossun sisälle mahtuu reilumpikin kääre.

Myydään yksittäin.

 

Huom! Mittaa kavio huolellisesti ennen tossujen ostamista. Asiakas maksaa tossujen palautus- ja vaihtokulut, jotta turhilta palautuksilta vältyttäisiin. Muilla tuotteilla on maksuton palautus ja vaihto.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tossun pohja on erittäin vahvaa hengittävää kangasta. Helppo ja pitävä tarrakiinnitys. Voidaan pestä pesukoneessa. Ei sovellu liikutukseen.
Tossu kannattaa suojata putsilla, mikäli hevonen tai poni talloo helposti jaloilleen. Tee hauteesta niin tymäkkä paketti, että tossu ei jää tyhjäksi alareunoilta, eli tossun päälle astuminen hankaloituu.

Pakkaus sisältää:

  • tossun
  • 11mm:n paksuisen pehmeän ja joustavan solumuovipohjallisen
  • 7mm:n  huopasekoitepohjallisen
  • suojapussin, jossa on kätevä kiinnityskoukku ja kantokahva.

Varaudu etukäteen tarpeeseen ja tilaa valmiiksi talliapteekkiin! Erityisesti kaviokuumeen sairastaneet ovat herkkiä kaviopaiseille, jolloin hauteiden teko tulee ajankohtaiseksi. Mitä nopeammin hoito alkaa, sitä parempi.

Hoof-Sock_mittataulukko

Saatavana  myös XXL -koko, mikä vastaa numeron 8 kenkää. Tossun mitat: 20,5cm x 20,5cm x 20,5cm.

Tossut (Hoof Shoe ja Hoof Sock) eivät kuulu maksuttoman asiakaspalautuksen piiriin. Tossujen palautuksesta aiheutuneet kulut vähennetään asiakkaalle tilitettävästä ostohinnasta. Jos asiakas haluaa vaihtaa tossun/tossut toiseen kokoon, asiakas maksaa palautuskulujen lisäksi lähetyskulut kokonaisuudessaan, Postin hinnaston mukaisesti. Edullisin postituskulu tossuille on 7.1.2017 Postin hinnaston mukaan 8,10€.

Lisätiedot

Paino 300 g
Koko

XS, S, M, L, XXL