Ale!

Pony Safety Harness -kuljetusvaljas

130,00

Pieni poni, suuri traileri: ponien kuljetusvaljas ratkaisee etupuomin korkeusongelman helposti ja turvallisesti. Poni kiinnitetään etu- ja takapuomin väliin valjaiden avulla. Valjaat mahdollistavat nojaamisen ja estävät pääsyn etupuomin alle. One Size Fits All. Painoraja 250kg.

 

Varastossa

Kuvaus

 

  • Joustava kuminen rintaremmi, Nokian autonrengaskumilaatua, vaimentaa nykivää liikettä.
  • Valjaiden liina kulkee lukosta lukkoon, eli on samaa nauhaa koko matkan.
  • Liinat erikoisvahvaa pitkäkuituista turvavyömateriaalia, joissa portaaton säätö ja pikalukot (murtolujuus yli 2000kg/lukko)
  • Renkaat ja lukot ruostumatonta terästä (AISI316). Liinojen säädöt ja kannatinhihnojen soljet:  niklattu tai sinkitty metalli.
  • Joustavat kannatinhihnat pehmeää jouhiystävällistä kuminauhaa, portaaton säätö.
  • ”Pukkivyö”, jossa kätevä kiinnitysrengas liinoille.
  • Mahavyö puuttuu, jolloin poni pääsee poistumaan valjaista ilman lupaa turvallisesti.
  • Turvavyöleikkuri tulee valjaiden mukana.

Pidä leikkuri aina mukana hevoskuljetuksissa, mielellään myös autossa. Leikkuri katkoo turvavyöt ja nailonnauhat yhdellä vedolla. Hevosten ja ponien kiinnityksiin trailerissa kannattaa käyttää vahvoja trailerinauhoja. Ne on helppo katkaista tarvittaessa.

Luethan käytön esteet huolellisesti, ennen tuotteen ostopäätöstä (2. sivulla). Saman linkin alta löydät käyttöohjeet (1. sivu).

 Säkerhetsanvisningarna är avsedda för att maximera säkerheten och därför är det viktigt att följa dem. PSH-bruksanvisning och hinder för användning av selen

 

Vinkki: Mittanauha valehtelee yleensä pikkuponien kohdalla hieman yläkanttiin. Jos mittanauha näyttää lähemmäs 300kg tai yli, on poni syytä laittaa laihdutuskuurille terveyssyistä. Sellaiset lukemat kertovat vaarallisesta lihavuudesta, vaikka mittanauha hieman valehtelisikin ylöspäin.

Videokuvaa kuljetuksesta, valjailla ja ilman.

 Huom! Video näkyy vain Facebookissa kirjautuneille.

 

 

ai-tuotemerkki2

Kaikilla Aidora-tuotteilla on 40 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.

Lisätiedot

Kierrätys

Metalliosat metallinkeräykseen, liinat polyesterikeräykseen tai energiajätteeksi, muut nauhat energiajätteeksi, kumiosa Kuusakosken keräyspisteeseen tai palautuksena Aidoralle.

Paino

1000g