Pony Safety Harness -kuljetusvaljas

165,00

Pieni poni, suuri traileri: ponien kuljetusvaljas ratkaisee etupuomin korkeusongelman helposti ja turvallisesti. Poni kiinnitetään etu- ja takapuomin väliin valjaiden avulla. Valjaat mahdollistavat nojaamisen ja estävät pääsyn etupuomin alle.

One Size Fits All

Painoraja 250kg.

Leikkuri kaupan päälle!

Messutarjous kestää 8.-9.4.-17, mikäli varastoa riittää.


Varasto loppu

Kuvaus

 

  • Joustava kuminen rintaremmi, Nokian autonrengaskumilaatua, vaimentaa nykivää liikettä.
  • Rintaremmin edestä kulkeva vahvistusnauha pysäyttää kumiosan liiallisen venymisen.
  • Renkaat ja lukot ruostumatonta terästä (AISI316). Liinojen säädöt ja kannatinhihnojen soljet:  niklattu tai sinkitty metalli.
  • Joustavat kannatinhihnat pehmeää jouhiystävällistä kuminauhaa, portaaton säätö.
  • Liinat erikoisvahvaa PES -laatua, joissa portaaton säätö ja pikalukot (murtolujuus yli 2000kg/lukko)
  • ”Pukkivyö”, jossa kätevä kiinnitysrengas liinoille.
  • Mahavyö puuttuu, jolloin poni pääsee poistumaan valjaista ilman lupaa turvallisesti.

Pidä leikkuri aina mukana hevoskuljetuksissa, mielellään myös autossa. Leikkuri katkoo turvavyöt ja nailonnauhat yhdellä vedolla. Hevosten ja ponien kiinnityksiin trailerissa kannattaa käyttää vahvoja trailerinauhoja. Ne on helppo katkaista tarvittaessa.

Luethan käytön esteet huolellisesti, ennen tuotteen ostopäätöstä (2. sivulla). Saman linkin alta löydät käyttöohjeet (1. sivu).

 Säkerhetsanvisningarna är avsedda för att maximera säkerheten och därför är det viktigt att följa dem. PSH-bruksanvisning och hinder för användning av selen

 

Vinkki: Mittanauha valehtelee yleensä pikkuponien kohdalla hieman yläkanttiin. Jos mittanauha näyttää lähemmäs 300kg tai yli, on poni syytä laittaa laihdutuskuurille terveyssyistä. Sellaiset lukemat kertovat vaarallisesta lihavuudesta, vaikka mittanauha hieman valehtelisikin ylöspäin.

[button link=”https://www.facebook.com/photo.php?v=514089642036442&set=vb.285899828188759&type=2&theater” bg_color=”#540e30″]Videokuvaa kuljetuksesta, valjailla ja ilman.[/button]

 Huom! Video näkyy vain Facebookissa kirjautuneille.

 

 

ai-tuotemerkki2

Kaikilla Aidora-tuotteilla on 40 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.

Lisätiedot

Kierrätys

Metalliosat metallinkeräykseen, liinat polyesterikeräykseen tai energiajätteeksi, muut nauhat energiajätteeksi, kumiosa Kuusakosken keräyspisteeseen tai palautuksena Aidoralle.

Paino

1000g