Yritys

 

Aidora on hevostarvikkeisiin erikoistunut muotoilualan yritys, joka valmistaa omia tuotteita (Aidora-tuotemerkin alla) ja tuo maahan muita innovatiivisia hevostarvikkeita. Ideana on tarjota sellaista mitä suomalaisista hevostarvikeliikkeistä tai -verkkokaupoista ei saa, mutta mille on kysyntää. Tuotevalikoima keskittyy turvallisuuteen, terveyteen ja parempaan arkeen tähtääviin tuotteisiin.

Kaikki Aidoran omat tuotteet valmistetaan Suomessa. Oikeasti. Se ei ole pelkästään nätti mainospuhe. Myös nauhaosat teetetään mahdollisuuksien mukaan Suomessa. Esimerkiksi C-Me -tuotteiden heijastinnauha on suomalaista laatutyötä.

Aidoran arvot: laatu, palvelu, aitous, harmonia

Aidorassa vaalitaan laatua ja asiakkaiden tyytyväisyys on numero yksi. Siksi testaamme kaikki jälleenmyyntiin tulevat tuotteet ennen tuotevalikoimaan lisäämistä. Jos tuote ei vastaa Aidoran laatuvaatimuksia, se ei pääse myyntiin. Luonnollisesti myös Aidoran omat tuotteet on testattu ja hiottu tuotekehitysprosessin aikana niin moneen kertaan, että valmiit tuotteet vastaavat tiukimpiakin laatuvaatimuksia, nimittäin Johannan.

Aito, Aidompi, Aidora. Vai miten se meni? Aidora kohtaa hevosihmiset ja heidän arkensa aidosti Johannan ja hänen poniensa kautta, ja ratkaisee hevos-arjen ongelmakohtia, olemalla siten toivottavasti hyödyksi muillekin. Tätä varten Aidoralla on Ideariihi -niminen blogi, jossa esitellään hevosaiheisia niksejä. Ne ratkaisut, joista on tuotteiksi, löytyy verkkokaupasta.

Aidoran nimi viittaa japaninkieliseen lauseeseen: harmonian tie (Ai do). Aidora luo omalla panoksellaan tasapainoa ja harmoniaa hevosihmisten ja heidän eläintensä arkeen. Ja tuo hyvää mieltä, kuten se tuo hyvää mieltä omistajalleen. Aidora on syntynyt osaksi siksi, että elämä maaseudun rauhassa ja työmatkattomuus ovat olleet Johannan haave. Nauttikaamme yhdessä Aidoran tarjoamasta hyvästä mielestä!

Terveyttä hevosille ja poneille

Hevosten ja ponien metabolinen oireyhtymä, kaviokuume ja näiden tuomat lieveilmiöt ovat jatkuvasti yleistymässä. Sairaan hevosen tai ponin hoitaminen voi olla uuvuttavaa sekä henkisesti että fyysisesti. Sen vuoksi Aidora tarjoaa Kaviokuume kotihoidossa -blogin vertaistueksi edellä mainittuja sairauksia potevien hevosten ja ponien omistajille. Verkkokaupassa on myös tuotekategoria ”Terapiavälineet”, jonka alta löytyy tukihoitoon (kaviopaiseet, kaviokuume, mahahaavan ennaltaehkäisy, ym.) käytettäviä tuotteita. Tuotevalikoimaa kasvatetaan pikkuhiljaa. Blogin pääsee lukemaan tästä.
Ponit

Alihankkijat huomio!

Aidora etsii jatkuvasti uusia luotettavia alihankkijoita, sillä tuotteet valmistetaan Suomessa. Otathan yhteyttä, jos voit tarjota alihankintapalveluja. Tällä hetkellä on kysyntää erityisesti ompelijoille (B to B).  Aidora kokoaa listaa lähialueen alihankkijoista ja ottaa yhteyttä kun sopiva tuote otetaan suunnitteluun. Ilmoittele siis itsestäsi ajoissa!